Pusę kilogramo jautienos nugarinės supjaustome vidutinio dydžio kubeliais.
Pakepiname troškinimui skirtame puode ant aliejaus.
Atidedame į šalį. Ten pat pakepiname vieną didelį smulkiai pjaustytą svogūną. Mėsą perpjauname per pusę, krauname ant svogūnų.
Viską užpilame pora litrų jautienos sultinio. Beriame šaukštelį druskos, du-tris šaukštelius saldžiosios raudonosios paprikos miltelių, vieną didelį šaukštą pomidorų pastos. Uždengiame ir troškiname valandą. Sumetame kelias stambiai pjaustytas morkas, troškiname dar apie pusvalandį. Dedame kubeliais pjaustytas bulves (kokias tris).
Gaminame, kol bulvės pasidarys minkštos.
Troškinį pateikiame vieną arba su šviežiomis daržovėmis.
Valgome.
Pabandžiau pasigamint, labai skanu. Net mano vaikas, kuriam sunku įsiūlyti mėsos, mielu noru valgė. Liuks