Labai greitai paruošiama užkanda.
Susmulkiname skiltelę česnako. Pakepiname jį šaukšte aliejaus.
Ant viršaus verčiame atitirpintas jūros gėrybes. Mūsų atveju smulkias krevetes ir midijas. Svarbu nepamiršti, kad jūros gėrybes reikėtų pirkti nesūdytas.
Palaukiame, kol moliuskai ims leisti sultis, dedame pusę smulkiai pjaustyto čili pipiro, sumažiname ugnį iki vidutinės ir pakepame kokias penkias minutes. Dedame vieną šaukštelį pomidorų pastos, šiek tiek druskos ir juodųjų pipirų. Pakepame dar 3-5minutes.
Pateikiame su balta česnakine duona.
Kaip tai pusę pipiro?
Nerijau, nagi parašyta- pusę čili pipiro. Kaip atrodo čili pipiras- pasinaudokit google ir pamatysit.
Nesąmonė, reikia visą pipirą dėt.