Netyčia gavome stirnienos. Taigi, gaminome troškinį.
Apie kilogramą stirnienos (mes naudojome sprandinę, bet, manau tinka bet kokia dalis) supjaustome 3cm dydžio kubeliais. Apvoliojame miltuose ir pakepiname ant sviesto.
Supjaustome kilogramą svogūnų. Juos taip pat pakepame ant sviesto.
Į troškinimui skirtą puodą dedame pakeptą stirnieną, svogūnus, smulkiai supjaustytą džiovintą baravyką, lauro lapą. Beriame kelias kadagio uogas, druskos bei pipirų. Pilame stiklinę sauso raudono vyno, bei litrą vandens.
Uždengiame ir troškiname ant silpnos ugnies 3-4 valandas.
Garnyrui supjaustome pusę galvos nedidelio raudono kopūsto, kelis nedidelius svogūnus bei 2-3 saldžiai rūgščius obuolius. Troškiname keptuvėje ant mažos ugnies kol kopūstai suminkštės. Įdedame druskos pagal skonį.
Troškinį pateikiame su virtomis bulvėmis, kopūstais ir marinuotomis daržovėmis.
Valgome.