Ko gero, tai populiariausias indų virtuvės patiekalas. Aš, pritariu daugumos nuomonei, ir labai jį mėgstu.
Taigi, supjaustome kubeliais keletą vištos krūtinėlių, pakepame jas ant sviesto.
Į puodą dedame vieną vidutinio dydžio susmulkintą svogūną, jį pakepiname ant sviesto. Ant viršaus verčiame pakepintą vištieną, kelias smulkinto česnako skilteles, ten pat beriame porą šaukštelių saldžios paprikos miltelių, šaukštelį aštrios paprikos, pusantro šaukštelio raudonos arba žalio kario pastos, pilame vieną skardinę smulkintų pomidorų, trejetą šaukštelių “Garam masala” prieskonių, druskos pagal skonį. Patroškiname dešimt minučių ir įpilame vieną stiklinę grietinėlės.. Troškiname apie 30 minučių.
Naanams sumaišome puse stiklinės šilto vandens su dviem šaukšteliais sausų mielių, šaukšteliu cukraus. Palaukiame 10 minučių, kol mieles aktyvuosis. Pilame 70ml lieso jogurto, išmušame vieną kiaušinį, sumaišome su 2.5 stiklinės miltų. Galima įdėti šiek tiek česnako granulių. Tešla turi gautis labai minkšta, bet nelipni. Iš tešlos padarome rutuliukus ir tada suplojame, kad gautųsi puses cm storio paplotėliai. Kepame ant plonai aliejumi išteptos keptuvėmis.Valgome rankomis kabindami vištieną naano gabaliukais.