Šiam patiekalui reikės didelio ir gilaus puodo, į kurį reikės sutalpinti keturias jaučio kulnines.
Taigi, imame keturias kulnines, apvoliojame jas miltuose ir apkepame aliejuje.
Nulupame tris skilteles česnako, smulkiai supjaustome kelis vidutinio dydžio svogūnus. Keptuvėje įkaitiname aliejų, jame kelias minutes pakepiname česnaką, tada sudedame svogūnus. Kepiname ant vidutinės ugnies keletą minučių.
Viską dedame i puodą, ant viršaus verčiame dvi smulkiai pjaustytas vidutinio dydžio morkas, vieną smulkiai pjaustytą salierą.
Pilame porą litrų jautienos sultinio, porą skardinių smulkintų pomidorų, dedame šakelę rozmarino, vieną lauro lapuką, porą šaukstelių druskos.
Palaukiame kol užvirs, sudedame mėsą, įpilame vandens, kad viską apsemtų ir uždengę troškiname dvi-tris valandas. Baigę troškinti, suberiame smulkintas petražoles, paverdame dar 10min.
Pateikiame su bulvių koše.