Aš irgi ilgai ruošiausi plovo gaminimui, laukiau kol dėdė (jis iš tadžikijos) atvažiuos ir papasakos kaip jo mama darydavo. Panašiai ir aš darau dabar, o dėl kauko, tai man yra naujiena – super. Tavo receptas labai geras! 😉
Hallo S-AliSehr schf6ne Geschichte. Solche Vorbilder braucht die Gesellschaft und nicht diese Stars und Sternchen, die zur Verdummung der Menschen begetairn.Liebe Grfcdfe aus Prag
Aš tai visada ant laužo darau.skonis nerealus.kuo senesnis kazanas tuo plovas skanesnis.kazanai perduodami iš kartos i kartą.kaip relikvija.yra kazanų kuriems jau virš 100 metų.skanaus visiems kuriant savo receptus.
Kitas plovo receptas: http://englishrussia.com/2011/05/31/cook-real-uzbek-pilaf/#more-53669
Aš irgi ilgai ruošiausi plovo gaminimui, laukiau kol dėdė (jis iš tadžikijos) atvažiuos ir papasakos kaip jo mama darydavo. Panašiai ir aš darau dabar, o dėl kauko, tai man yra naujiena – super. Tavo receptas labai geras! 😉
O tas kazanas gal shpizinis?
Taip, žinoma. Liaudyje žinomas “špizhius”, o tiksliau ketus.
Kazanų kitokių ir nebūna.
Bandžiau, labai skanu. Kad vaizdingiau butų radau video kaip tokį plova pasigaminti: http://www.pajuriobaidares.lt/naudinga-informacija-plaukiantiems-baidaremis/14-kulinarija-gamtorje
Nu fainiai tu čia, paprastai ir aiškiai 😉
jo,tikrai nespietnai atrodo,reiks pamegint
Šaunuoliai, nes niekas neatstos kazane paruošto plovo…
Hallo S-AliSehr schf6ne Geschichte. Solche Vorbilder braucht die Gesellschaft und nicht diese Stars und Sternchen, die zur Verdummung der Menschen begetairn.Liebe Grfcdfe aus Prag
Aš tai visada ant laužo darau.skonis nerealus.kuo senesnis kazanas tuo plovas skanesnis.kazanai perduodami iš kartos i kartą.kaip relikvija.yra kazanų kuriems jau virš 100 metų.skanaus visiems kuriant savo receptus.